Diensten

diensten

Specialist in stucwerk

Achterberg Stukadoors is bedreven in het aanbrengen van diverse soorten stucwerk. Grote of kleine klussen, we zijn u graag van dienst. Goed stucwerk zorgt voor een waardestijging van uw woning of pand. Bij ons bent u verzekerd van vakkundige stukadoors, die in korte tijd zorgen voor een strak resultaat. Ook specialistische vormen van stucwerk behoren tot ons pakket, zoals de stijlvolle kalkpleister Frescolori, of het duurzame Spachtelputz.

We zijn gespecialiseerd in allerlei soorten stucwerk, zoals:

Behangklaar maken en raapwerk aanbrengen

Om uw muur behangklaar te maken kunnen we deze pleisteren door een laag gipsmortel aan te brengen. Dat maakt de muur mooi vlak, zodat uw behang er mooi op uitkomt. Op gemetselde muren brengen we eerst een dikke laag pleister aan, soms van wel enkele centimeters dik, zodat de muur mooi vlak wordt. We spreken dan ook wel van raapwerk.

Het pleisterwerk of raapwerk kunnen we ook afwerken met sierpleister, zoals spachtelputz. Spachtelputz is een mengsel van marmerkorrels en een bindmiddel op basis van kunststof. Hierdoor krijgt de muur een stijlvolle structuur. Het aanbrengen van spachtelputz is vakwerk en wordt nog altijd met de hand gedaan. We raden u daarom aan om dit altijd door een vakkundige stukadoor te laten doen.

Stucwerk laten doen?

Wilt u dat wij uw muren of plafond komen stucen? Neem contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden, telefonisch of door bij u langs te komen.