Spachtelputz

Spachtelputz als stijlvolle afwerking

Spachtelputz is één van de bekendste soorten sierpleister die bestaan. Het is een wandafwerking die veelvuldig wordt gekozen voor de binnenmuren van woningen, omdat het een warme en stijlvolle uitstraling geeft. Net als het aanbrengen van andere soorten sierpleister is het aanbrengen van spachtelputz echt vakwerk. Een karwei dat u het beste door één van onze vakkundige stukadoors kunt laten doen. We zorgen voor een snel en mooi resultaat.

De voordelen van spachtelputz

Spachtelputz is door de jaren heen een begrip geworden voor wandafwerkingen. Het heeft zijn sporen verdiend vanwege het feit dat het een erg praktische en sierlijke stucsoort is. Het voordeel is dat kleine beschadigingen nauwelijks opvallen door de kleurechtheid van het stucwerk. Daarnaast is spachtelputz zeer stoot- en schoonmaakbestendig, zodat u er lang plezier van kunt hebben.

Professionele wandafwerking

Spachtelputz wordt aangebracht nadat uw binnenmuren vlak zijn gemaakt met pleisterwerk. Het is een wandafwerking die u het beste door een professionele stukadoor kunt laten doen, omdat het maatwerk en vakwerk betreft. Zelfs voor een doorgewinterde doe-het-zelver (zonder stuc-ervaring) is het perfect aanbrengen van spachtelputz vaak net één brug te ver.

De kunst is om het mengsel van gebroken marmerkorrels en kunststof bindmiddel met de spaan evenredig over de muren te verdelen, zonder dat oneffenheden zichtbaar zijn. Onze stukadoors hebben jaren ervaring en bezitten over de nieuwste kennis als het gaat om kwalitatief stucwerk.

Uw muren met spachtelputz?

Wilt u spachtelputz aanbrengen op uw muren om een warme sfeer te creëren in uw woonkamer? Of wilt u hiermee de buitenkant van uw woning afwerken? Neem gerust contact met ons op. Wij geven u graag een passend aanbod gebaseerd op uw wensen.