Stucwerk

Stucwerk

Kwaliteit in stucwerk

Het mooi aanbrengen van stucwerk op muren en plafonds is een karwei waar echt vakwerk aan te pas komt. Stuken is namelijk zwaar en specialistisch werk. Het beste resultaat stucwerk komt dan ook van vakkundige stukadoors. Onze stukadoors hebben ervaring met verschillende soorten stucwerk en bezitten de vaardigheden om de beste kwaliteit te leveren.

Goede voorbereiding is het halve stucwerk

Eén van de reden waarom wij stucwerk van kwaliteit kunnen leveren is goede voorbereiding. Goede voorbereiding én kennis over de werking van diverse stucsoorten. Voordat we aan de slag gaan zorgen we eerst voor een goede voorbehandeling van uw muren of plafond. Na het stuken zorgen we voor een perfecte afwerking, zodat u er nog jaren van kunt genieten. Ook als u kiest voor een speciaal soort stucwerk (zoals frescolori), zorgen wij voor het beste resultaat.

Binnen of buiten stuken

Onze stukadoors kunnen binnen én buiten zorgen voor het stucwerk dat past bij uw smaak. Wilt u in plaats van wandtegels een mooi strakke stucwand in de badkamer? Of wilt u het metselwerk aan de buitenmuren van uw huis glad maken? Wij geven u graag advies over het beste soort stucwerk voor elk project en voeren het vervolgens graag voor u uit.

Zeker als het gaat om stuken in uw badkamer, dan is een waterafstotende of waterdichte pleistersoort erg van belang. Stucwerk aan uw buitenmuren moet tegen een stootje kunnen en bestand zijn tegen diverse weersomstandigheden.

Advies nodig?

Wilt u advies over welk soort stucwerk het beste bij uw wensen past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag een keer bij u langs.