Certificaat Beal Mortex Color

Stukadoor Mark heeft certificaat Beal Mortex Color® behaald

Op 1 april 2016 heeft onze stukadoor Mark van de Pol zijn certificaat gehaald voor de workshop Beal Mortex Color® van StucGoed. Daarmee is hij bekwaam in het aanbrengen van de Mortex-stuc, die veel voordelen biedt tegenover andere stucmaterialen. De Mortex-stuc, op basis van kalk en hars, is al waterdicht vanaf 1mm laagdikte. Uitermate geschikt voor het stucen van wanden, vloeren, aanrechtbladen, meubels en trappen.

certificaat-beal-mortex-achterberg

Voordelen van Beal Mortex Color®

Andere stucafwerkingen moeten geïmpregneerd of afgelakt worden tegen vocht. Het nadeel daarvan is dat er vlekken in het stucwerk kunnen ontstaan als het niet goed wordt toegepast. Beal Mortex Color® is uit zichzelf waterdicht en zorgt daardoor niet alleen voor een beter resultaat, het stucen zelf kan een stuk efficiënter uitgevoerd worden.

beal-mortex-color-badkamer

Met alle kleurvariaties en effecten biedt Beal Mortex onuitputtelijk veel mogelijkheden. Deze stuc kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, van vloer tot plafond. Dacht je dat stucen alleen voor technische afwerking gebruikt wordt, dan bewijst Beal Mortex het tegenovergestelde. De micro-mortel is bijzonder geschikt voor de decoratieve afwerking van badkamers, keukens en zwembaden. Kleuren, vormen, texturen en effecten, Mortex is materiaal met grenzeloos veel mogelijkheden.

Onze stukadoor Mark van de Pol is nu vakbekwaam in het aanbrengen van de Beal Mortex stuc. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.